Sähköpostiosoite

anna@hyvinvoivasina.fi

Avoinna

Sopimuksen mukaan

Akryylimaalausta ja viiniä rennossa seurassa

⭐Hiihtoloman työpajat nyt julkaistu, varaa paikkasi alta! ⭐

Haluaisitko kokeilla maalaamista, mutta et tiedä mistä aloittaa?
Haluaisitko rentoutua viinilasin äärellä, ja löytää samalla oman sisäisen taidemaalarisi? 

Uudet Paint & Wine -maalaustapahtumat Nurmeksessa ovat matalan kynnyksen rentoja maalaushetkiä luovuuden äärellä.
Tapahtumat eivät ole varsinaista taideopetusta, vaan työpajat koostuvat ohjatusta rentoutumisesta, hauskanpidosta ja heittäytymisestä.
Sinulla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta maalaamisesta osallistuaksesi Paint & Wine – maalaustyöpajoihin.

Paint & Wine -maalaushetken aikana maalaat akryyliväreillä oman näköisen (abstraktin) teoksen, jonka aiheen voit itse valita, tai soveltaa taitojasi avoimen maalaustyöpajan teeman mukaisesti. 
Tapahtuman aikana saat tarvittaessa ohjeistusta värien sekoittamisessa ja käytössä, sommittelussa ja erilaisten maalaustekniikoiden toteutuksessa. Nurmeksen Paint & Wine -työpajat toteutetaan Hyvärilän tunnelmallisissa tiloissa!


Kurssin hintaan (49 €, sis.alv 24%) sisältyy maalauspohja (27 x 35 cm), ja käytössäsi on mm. siveltimet, palettiveitset ja akryylimaalit kurssin ajaksi. Tapahtuman jälkeen voit viedä taideteoksesi mukaan kotiisi. Kurssin hintaan sisältyy myös maalaushetkesi oheen lasi (12 cl) viiniä tai alkoholiton sinua inspiroiva vaihtoehto. Juomatilaukset mainitaan varausvaiheessa. Paikan päällä voit halutessasi tilata myös lisää juotavaa.

Rento ja inspiroiva Paint & Wine -työpaja sopii täydellisesti illanistujaisiin, polttareihin, kaveriporukoille tai yritysten virkistäytymispäiviin!

Kaikille avoimet Paint & Wine -työpajat alkoivat toukokuussa 2023 Nurmeksessa.

Paint & Wine -hetket onnistuvat myös tilausryhmille, jolloin teemaa on mahdollista sopia ryhmän toiveiden mukaan.

Ryhmätilaukset ja kyselyt sähköpostitse anna@hyvinvoivasina.fi

Tee varaus Paint & Wine -työpajaan!
Hinta 49 €/hlö, sis. alv 24%

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
henkilö(ä)
Valitse sopiva Paint & Wine ajankohta
Paint & Wine -työpajan hintaan (49 €) sisältyy yksi juoma (viini/alkoholiton vaihtoehto). Lisäjuomat lisämaksusta.
Varausvahvistus Paint & Wine -työpajaan osallistumisesta lähetetään ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen 1 vrk sisällä ilmoittautumisesta. Kurssi maksetaan varauksen vahvistuttua, maksutiedot saat varausvahvistuksessa. Kurssi toteutuu sovittuna ajankohtana, mikäli osallistujia on vähintään kaksi. Ilmoittautuminen kullekin ajankohdalle päättyy viimeistään 6 tuntia ennen kurssin ajankohtaa, jollei muuten ilmoiteta.

Nurmeksen Paint & Wine -työpajat pidetään Hyvärilä matkailu- ja nuorisokeskuksen tiloissa. Maalaustila voi vaihtua päiväkohtaisesti, joten tarkan tapahtumapaikan saat tietää varausvahvistuksesta.